Långfredagen 3 april

Rekordmånga spelare deltog i Påskblixten på långfredagen. 38 spelare totalt, som först spelade ett gruppspel i fyra klasser och därefter en A-, B- och en C-final. Påskblixtmästare 2015 blev inte helt oväntat Peter Fransson från Lidköpings SS med 9,5 av maximala 11 poäng i finalen. Tvåa blev Mohamed Haj-Bakkor med 9 och trea Thomas Björklund Alingsås SS med 8,5 poäng. Viljo Koski Lidköpings SS vann B-finalen på 9/11 poäng och Waseem Anabtawi C-finalen på 13/13 poäng. Bäste junior blev Basil Alwaeli från SS Manhem.

Två partier från A-finalen. Per Heydorn Uddevalla SS spelar vit mot Fredrik Kjellqvist Skara SS och närmast fönstret vinner Peter Fransson till höger det viktiga partiet mot Mohamed Haj-Bakkor. Allt under överinseende av tävlingsledare Anders Kockum till höger och USS´nye ordförande Kristian Karlsen.

Basil               group

Basil Alwaeli får pris som bäste junior.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *